Algemene voorwaarden www.chefsdaghap.nl;

 
De persoonsgegevens die u via onze website www.chefsdaghap.nl aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, leggen wij vast in een bestand dat door ons vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld. 
 
De klant staat in voor de juistheid en de volledigheid ervan en is verantwoordelijk voor de gegevens die hij aan chefsdaghap.nl verstrekt.
De administratie van Chefsdaghap geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door de klant aan Chefsdaghap verstrekte opdrachten, gedane betalingen en de door Chefsdaghap verrichte leveringen. Chefsdaghap erkent dat elektronische communicatie als bewijs dient. 
 
Een bestelling dient één dag van te voren voor 18:00 te worden geplaatst.
De klant dient te allen tijde een allergie door te geven, ook als de klant denkt te weten dat er geen bepaalde producten in de maaltijden voorkomen.
Het risico tijdens het transport van het door de klant bestelde product is volledig voor Chefsdaghap. Op het moment van afleveren op het door de klant opgegeven afleveradres is het risico voor de klant.
 
De klant heeft zelf de verantwoordelijkheid of de producten conform het bestelde is. Indien dit niet het geval is dient de klant binnen 24 uur Chefsdaghap hierover per mail (info@chefsdaghap.nl) of telefonisch (06-42536717) te informeren. Wanneer de producten niet voldoen aan het bestelde zal samen met de klant gekeken worden naar een oplossing. Naar wens zullen de producten vervangen worden voor nieuwe of de waarde van de producten zal terugbetaald worden. 
 
Wanneer een factuur niet betaald is binnen twee weken na factuurdatum zal Chefsdaghap  een herinnering sturen. Mocht er nog niet betaald worden zullen wij telefonisch contact zoeken. 
 
Mocht u niet tevreden zijn over het geleverde product, dan kunt u dat kenbaar maken door te mailen naar info@chefsdaghap.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen. U krijgt dan hetzelfde product opnieuw geleverd of u krijgt de waarde van het product terug. Voor zover mogelijk graag het product bewaren zodat wij het ook kunnen beoordelen. 
 
Mochten er niet geleverde producten of verkeerde producten bijzitten dan graag even mailen naar info@chefsdaghap.nl of even telefonisch contact met ons opnemen.
 
Wij sturen dagelijks een whatsapp bericht met de maaltijd van de volgende dag. U kunt als reactie hierop uw bestelling plaatsen, uiteraard kunt u ook via de website uw bestelling plaatsen. Aanmelden of afmelden voor de dagelijkse whatsapp bericht geschiedt evengoed via whatsapp.
 
Wij leveren dagelijks (op maandag na) uw maaltijd(en) tussen 14:00 en 18:00. Indien de bezorgtijden hiervan afwijken zal Chefsdaghap u tijdig hiervan op de hoogte stellen.
 
 Er is geen mogelijkheid om de bestelling af te halen.
 Er geldt een minimaal bestelbedrag van € 7 exclusief de bezorgkosten.
 
Chefsdaghap levert alleen in bepaalde woonplaatsen, wij maken dit kenbaar op onze facebook pagina ‘chefsdaghap’. U kunt op onze website een postcode check doen om te controleren of wij ook bij u bezorgen.
 
Op de site kunt u kiezen om te betalen via het elektronisch betaalsysteem, contant of betalen na levering van de bestelling. Indien u telefonisch (whatsapp) hebt bestelt zult u na de levering van de maaltijden een betaalverzoek krijgen.
Cadeau bonnen van Chefsdaghap zijn 6 maanden geldig.