Tot hoelaat kan ik bestellen?

De daghap van morgen bestelt u vandaag voor 18:00 uur.

Wat als ik tussen 14 en 18 uur niet thuis ben?

De maaltijd wordt dan aan de deur gehangen of in de voortuin gezet(op eigen risico). Het is ook echter om eenmalig een koelbox bij te bestellen, vraag over de app naar meer informatie.

Wordt de maaltijd koud of warm bezorgd?

De maaltijden worden koelvers bezorgd, het opwarm advies zetten wij bij elke gerecht op de website.

Ik wil voor iemand anders bestellen, is dit mogelijk?

Ja, bij het online afrekenen kunt u kiezen voor een andere bezorgadres. 

Kan ik kiezen welke maaltijd ik vandaag wil eten?

Nee, de maaltijd die bezorgd wordt is een daghap, deze staat vast en er kan dus niet gekozen worden. Indien gewenst kunt u een maaltijd kiezen van ons alacarte menu, deze wordt binnenkort uitgebreid.

Kan ik bij jullie bestellen als ik vegetarisch ben?

Dat is vaak mogelijk, enkele gerechten zijn vegetarisch anderen kunnen vaak vegetarisch gemaakt worden. U kunt, wanneer u bestelt, (indien vermeld) bij de opmerkingen aangeven dat u een vegetarische maaltijd wilt.

Kan ik mijn dieet wensen doorgeven?

Wij kunnen rekening houden met allergieën. Geef altijd duidelijk aan wat uw allergieën zijn in het opmerkingenveld, ook als u denkt dat er bepaalde producten niet in het gerecht voorkomen.

Hoe groot is een normale portie?

Een normale portie is 400 gram, dit is voor een gemiddelde volwassene genoeg. Bent u een grote eter dan is het verstandiger om een grotere portie te bestellen van 600 gram (meerprijs is vermeld)

Kan ik contant betalen?

U kunt wanneer u de maaltijd besteld aangeven dat u contant aan deur wilt betalen d.m.v. het ‘CONTANT’ knopje aan te vinken. Wij raden u aan om het geld dan in een envelop mee te geven aan de bezorger. 

Hoe gaan jullie om met Covid-19?

De professionele chefs en de bezorgers besteden veel aandacht aan hygiëne en houden alle maatregelen in acht. Wanneer de maaltijd bezorgd wordt zetten de bezorgers het tasje voor de deur en bellen aan, zij nemen vervolgens gepaste afstand zodat u de maaltijd mee naar binnen kan nemen.

Heeft u nog vragen, stuur ons dan een bericht via Facebook